Sudhar boekt monsterscore zege op Trekkers

De ploeg van Sudhar heeft bij de voortzetting van de competitie bij de Surinaamse Troefcallbond (STcB) een monsterscore zege geboekt op Trekkers. In 4 speelronden haalde de heren van de Indira Gandhiweg en omgeving 144 punten. De tegenstanders Trekkers kwam tot 60 punten. Na de eerste ronde was de stand 22-22 gelijk. In de tweede ronde gaf het Sudhar-koppel Radjes Kalloemissier-Prempijalapersad Harnam een baunie aan het Trekkers-koppel Raymond Stelk-Lesley Linger. Daarmee begon de monsteroverwinning. Sudhar won deze ronde met 51-10. De 3e ronde won Sudhar ook en wel met 25-16. In de 4e ronde gaf het koppel Glenn Halfhide- Radjinderkoemar Anroedh van Sudhar een baunie aan Raymond Stelk-Lesley Linger. Deze ronde won Sudhar met 46-12 en zo de wedstrijd met een monsterscore van 144-60. Hoogste score Sudhar Glenn Halfhide- Radjinderkoemar Anroedh met 56 punten en bij Trekkers Hans Sitaldin-Guno Mook met 18 punten.
Kolibrie versloeg De Rest met 90-59. De Rest trad met 3 koppels aan het geen inhield dat Kolibrie elke ronde 8 punten zonder te spelen kreeg. Dit was een makkie voor Kolibrie die de
wedstrijd rustig speelde en won. Hoogste score Kolibrie Arnold Oron-Jules Keerveld en Leo Leefstand-Raymond Wijntuin met elk 24 punten. Hoogste score De Rest Lydia Pinas-Raoul Bell met 21. Formula overklaste Milieubeheer met 89-48. Ook Milieubeheer trad aan met 3 koppels. Formula had dan weinig moeite. Hoogste score Formula Anthony Uriah (Wendel Grant)-Faisel Tangali met 27 punten. Hoogste score Milieubeheer Waiel Ramahi-Jawalapersad Sital met 18 punten. Ekta won van SNL met 75-68. Hoogste score Ekta Chanderban Oedai-Andre Hooten met 21 punten en bij SNL Roy Wehl-Harvey Comvalius met 22 punten. Victorie verloor van SMC met 71-87. Hoogste score Victorie Sigurd Starke-Chan Khoesial met 34 punten en bij SMC Shailesh Sewradj-Basdew Raghoenath  met 29 punten.
De competitie wordt vanavond voortgezet in Court Charity met 5 wedstrijden. Op programma staan Kampoe – Milieubeheer, Toppers – De Rest, Paloeloe – Formula, Olaria – Kolibrie en Trekkers – SNL. De start is om 20.00 uur.

error: Kopiëren mag niet!