Khoen Khoen Boys stelde ongerechtigde speler op tegen Victoria

4 Khoen Khoen BoysIn de Family Cup welke afgewerkt wordt op het Dharmveld is afgelopen weekend Khoen Khoen Boys door de mand gevallen. In de wedstrijd tegen Victoria, waarbij ze met 3-2 won, speelde ze met een ongerechtigde speler. Victoria protesteerde hiertegen en won. Volgens organisator Dharm Ramharak krijgt Khoen Khoen Boys 3 punten in mindering en de wedstrijd wordt zaterdag om 22.00 uur overgespeeld. Deze wedstrijd is wel belangrijk, Khoen Khoen Boys met 0 punt toch kans maakt op de halve finale. Maar dan moeten ze zien te winnen van Victoria, die 3 punten heeft. Een beslissingswedstrijd volgt dan om te bepalen wie overgaat. Victoria heeft aan een gelijkspel voldoende om in de kruisfinales te spelen. De winnaar in deze poule is geworden M&N Car Center. Jong Boys is uitgeschakeld. M&N Car Center won haar laatste wedstrijd met 4-0 van Jong Boys door goals van Roepesh Manbodh, Richard Idoe (2x) en Rewish Ghisiawan.
In de andere poule zijn MM Impex en Sanohar & Friends beiden met 7 punten op de eerste plaats geeindigd. Daar de rangschikking van belang is om te spelen in de kruisfinales, spelen ook deze twee ploegen zaterdag om 20.00 uur een beslissingswedstrijd. A United en Wanica United zijn uitgeschakeld in deze poule. MM Impex won afgelopen weekend met 4-2 van Wanica United, na een 3-1 ruststand. Moektar Mahabali, Awinash Laldharie (2x) en Mohamed Toerab scoorden voor MM Impex, Tineshwar Gangoe scoorde 2x voor Wanica United. Sanohar & Friends versloeg A United met 3-0 door goals van Widjai Sanohar, Ratish Sanohar en Dilipkoemar Roman.
Er loopt een veteranencompetitie op het Dharmveld. Leiding Star won met 2-1 van Todie & Friends door goals van Anil Balgobind en Kisoor Maharadjdeen. MM Impex versloeg Selection met 3-2 door goals van Brayen Boetoe (2x) en Radjeshkoemar Hindorie. Voor Selection scoorde Radjesh Rakhan beide doelpunten. Real Boma was met 4-2 te sterk voor Lo Boys. Voor Real Boma scoorden Lee Christophel, Rogerio Braga Correia (2x) en Milton Koulen. Khalil Basarat en Rinaldo Rasoelbaks scoorden voor Lo Boys.

Programma voor zaterdag 6 juli:
19.00 uur Todie & Friends – Selection (vet.)
20.00 uur MM Impex – Sanohar & Fr. (besl.)
21.00 uur MM Impex – Lo Boys (vet.)
22.00 uur Victoria – Khoen Khoen Boys (besl.)

error: Kopiëren mag niet!