Shiv Shakti Samadj viert 25-jarig bestaan in Suriname

Shiv Shakti Samadj viert 25Suriname Hindu Guyanese Cultural Organization Shiw Shakti Samadj heeft haar 25-jarig bestaan gevierd aan de Saronkoloniweg no.12. Deze dag werd herdacht middels een 3-daagse Ramayana yajna. De yajna is gestart op 28 juni en werd op 30 juni afgesloten. Verschillende kirtans en bhajan samadjs hebben hieraan deelgenomen. Pandit Deo Sharma uit Guyana  heeft de dienst geleid. De Suriname Hindu Guyanese Cultural Organization werd in 1988 opgericht door Jairam Ghir, Sanco Buddhu en Eliah Krishna Sammy. Hun mandir staat aan de Saronkoloniweg. Deze organisatie werd opgericht met de bedoeling voor culturele evenementen voor de Guyanese populatie in Suriname. Verder hebben zij lessen in muziek, zang en dans verzorgd voor de jeugd. (Foto:Regillio Derby)

error: Kopiëren mag niet!