RO cursisten:

IFNa een trainingsperiode van 16 weken was het gistermiddag zover dat de 38 cursisten, allen in dienst van het ministerie van Regionale Ontwikkeling, hun certificaten konden ontvangen. De cursisten hebben de volgende training gevolgd: Hoofdlijnen van het Aanbestedingsreglement voor Werken in Suriname 1996 (AWS’96) en de Uitvoeringsvoorwaarden voor Werken in Suriname 1996 (UWS’96). Aan de medewerkers is kennis bijgebracht, met het oog op het doelmatigheids- en rechtmatigheidsaspect van overheidsfinanciën. De trainingen zijn verzorgd door dr.mr Henry Blinker in opdracht van DLGP – directeur Bas Ahmadali. De cursisten zijn gisteren bemoedigend toegesproken door Blinker, Ahmadali en RO-directeur Ifna Vrede. Vooral districtscommissaris Naltus Naana van Sipaliwini (bestuursressort Boven-Suriname) kreeg de nodige complimenten, omdat hij van alle dc’s de enige is die deze training tot het einde heeft gevolgd. (Tekst: Widjai Ganesh/DBSfoto: Anil Ramkumar)

error: Kopiëren mag niet!