Man valt dood neer in markt Nickerie

Man valt dood neer op Nickeriaanse marktEen 53-jarige man is gistermorgen rond 10.30 uur dood neergevallen op de Centrale Markt in Nickerie. Glenn van Sertima was groenteverbouwer. Hij zat op de stoep voor een gebouw waar geldwisselaars hun praktijken uitoefenen. Een van de wisselaars vertelt dat de man pijnen kreeg bij zijn hart en wreef met zijn hand erover. Echter zeeg hij na enkele minuten neer. Omstanders en marktmeester Noer Khodabaks probeerden hem nog te reanimeren, maar hij had de geest al gegeven. Glenn was afkomstig van het grensdorp Orealla. De politie heeft het lijk intussen afgestaan aan de familie. Na aankomst van overige familieleden uit Orealla zal hij begraven worden. Glenn was een week terug ontslagen uit het Streekziekenhuis.
 

error: Kopiëren mag niet!