Dosko verliest weer in U-17 meisjescompetitie Ook koploper Adjoema onderuit

De ploeg van Dosko maakt een mindere periode door in de U-17 meisjesvoetbalcompetitie. Ze verloor zondag haar tweede partij op rij. Vorig week verloor ze van Ascona, zondag ging ze ten onder tegen Simeria. Bij rust stond Dosko nog voor met 1-0. In de tweede helft sloeg Simeria toe en won uiteindelijk met 2-3. Chayenne Dompig en Miquella Misidjan scoorden voor Dosko, Sarafina Sedjo (2x) en Gabriella Matoewi voor Simeria. Ascona won haar partij met 3-2 van koploper Adjoema. De ruststand was 2-1. Jeanine Alexander (2x) en Genefieve Feliksdal scoorden voor Ascona, Chantrelle Rozenblad en Shaista Gefferie voor Adjoema. De topscorer in de U-17 competitie is Nancy Righters van Adjoema met 14 doelpunten. Chayenne Dompig van Dosko heeft er 13 goals. Daarna volgen drie spelers met elk 7 doelpunten, te weten Arantxa Steinbach (Simeria), Santousha Mijnals (Real Java) en Jeanine Alexander (Ascona).