Derde SLM toestel volgende week commercieel ingezet

Op 31 mei 2013 is het derde SLM B737-300 toestel, met als registratie PZ-TCQ, geland in Suriname. Met de komst van dit toestel is ook het bijschrijvingsproces van Casas ingegaan. De planning was om met vereende krachten dit proces binnen enkele weken tot bijkans een maand af te ronden, waardoor het vliegtuig commercieel de eerste week in de maand juli kan worden ingezet. Op 29 juni 2013 zijn alle relevante documenten voor de vluchtuitvoering van Casas en de TAS verkregen voor de operatie van de PZ-TCQ. Deze documenten zijn voor registratie naar alle buitenlandse vestigingen verstuurd. De afdeling Maintenance van de SLM heeft de afgelopen dagen de laatste testen gedaan. In gezelschap van de directie, staf en personeel van de SLM, vertegenwoordigers van de NV Luchthavenbeheer, de vertegenwoordiger van de RvC bij de SLM, de heer Robby Dragman, en vertegenwoordigers van de BP-SLM en de VSV werd het vliegtuig ingezegend door pastor Steven Reyme. De komende week wordt de PZ-TCQ commercieel ingezet.

error: Kopiëren mag niet!