Aanrijding mondt uit in gevecht

In de omgeving van Hotel Torarica gingen enkele heren gisteren rond 07.00 uur op de vuist. De auto van de 21-jarige M.P.werd aangereden, terwijl het geparkeerd stond. M.P., die aanwezig was met zijn jongere broer,geeft aan dat bij het vragen hoe zijn auto is aangereden ze gelijk werden aangevallen. Hij kreeg het gevoel dat de security guard aldaar die de zaak had kunnen oplossen partij koos van de tegenpartij. Volgens M.P. gilde een van de personen dat hij zoon is van Ronnie Brunswijk en haalde een vuistvuurwapen tevoorschijn. Bij het arriveren van de politie probeerden de heren snel weg te rijden, maar de auto ging over de kop. De politie verhoorde alle partijen. Daarbij bleek dat M.P. niet de waarheid sprak over de aanrijding.
 

error: Kopiëren mag niet!