Oom aangehouden voor seksueel misbruik 4-jarige

Een vierjarige is vermoedelijk door haar oom, S.R., verkracht. Van S.R. is de leeftijd niet bekend. Inspecteur Kenneth Emanuels bevestigt dit geval. De politie van Santo Dorp ontving de melding op zaterdagmorgen. Hij zegt in gesprek met Dagblad Suriname dat het slachtoffer verwezen is naar de arts. De gynaecoloog constateerde onregelmatigheden bij het kind. Op grond van deze verklaring en de verklaring van het slachtoffer is de verdachte in verzekering gesteld. Volgens verklaring van het slachtoffer heeft de verdachte deze ontoelaatbare handeling tijdens het baden gepleegd. De verdachte ontkent steevast. Bij de politie verklaarde de verdachte dat hij zijn geboortedatum niet kent. Hij zegt dat hij 18 is. Emanuels zegt aan de krant dat de geschatte leeftijd van de verdachte in de buurt van 45 jaar moet zijn. Gedurende het verdere onderzoek blijft S.R. aangehouden. Deze zaak is overgedragen aan de afdeling Jeugdzaken.
Saskia Bandhan
 

error: Kopiëren mag niet!