Chandeni Dina: ‘Ik wist dat ik zou winnen’

3 chandeni dinaZe was zelfverzekerd, kwam, zag en won het 19de Open Scholieren Zangfestival van SS Promotions in de Anthony Nesty Sporthal. ‘Ik had verwacht dat ik zou winnen, want ik vond dat ik iets beter dan de anderen had gezongen’, zegt Chandeni Dina van de Wim Bosch Verschuurschool zelfverzekerd. Ze zong het lied ‘Ye Vadaa’. Raveen Khoesial van het IOL eindigde op de tweede plaats. Priyanka Parohi van Shri Krishna was goed voor de derde plek, terwijl Ahmad Moesafier (Shri Ramschool) en Kailash Bhikharie (Lyceum 1) respectievelijk de vierde en vijfde plaats bezetten.
De show begon precies om 9.00 uur. In de eerste helft toonden 12 kandidaten hun kunnen en na de pauze de resterende 12 deelnemers. Dina onderscheidde zich niet alleen door haar zangkunsten, zij was immers een van de weinigen die behalve zingen ook een rustige show weggaf. De meeste contestanten stonden kaarsrecht; soms helemaal stil.
Dina gaat naar huis met een groot prijzenpakket, waaronder een gloednieuwe Galaxy-telefoon, een laptop van het merk Toshiba en een zangcontract van Karam Studio van Kries Ramkhelawan.
 

error: Kopiëren mag niet!