Jaleeza Weibolt Miss Tropical Beauty Suriname 2013

De 11 contestanten at backstage (foto: Tropical Beauties Suriname)
De 11 contestanten at backstage (foto: Tropical Beauties Suriname)

Winnaar Jaleeza Weibolt na haar bekroning tot Miss Tropical Beauties Suriname 2013 (foto: Miss Tropical Beauties)
Winnaar Jaleeza Weibolt na haar bekroning tot Miss Tropical Beauties Suriname 2013 (foto: Miss Tropical Beauties)
De 21-jarige IOL-studente Jaleeza Weibolt is zaterdagavond gekroond tot Miss Tropical Beauty Suriname 2013. Zij volgt Pereskia Laing op, die vorig jaar de titel won. Toen heette dit contest Miss Supranational. Weibolt mag Suriname vertegenwoordigen op de internationale Miss Supranational 2013 in Wit-Rusland later dit jaar. De Spaans student eindigde voor Janet van Klaveren in de Ballroom van Torarica. Op de derde plaats eindigde Kyran Rampersad. Rachel Samson en Farahnaz Kertodikromo maakten de top 5 vol.
De avond begon met een openingsact en een kennismakingsronde. Er was natuurlijk ook een bikinironde, de talentenronde en de traditionele afsluiter, de galaronde. Er waren ook subtitels te winnen. De titel voor Best Talent ging naar Janet van Klaveren, Best in Bikini was voor Rachel Samson, de People’s Choice Award ging naar Farahnaz Kertodikromo, Miss Congeniality werd Chanelka Banel en Miss Photogenic Kyran Rampersad.
Miss Tropical Beauty Weibolt heeft als enige hobby zingen. De dochter van Rodney Redmond en Gina Weibolt heeft twee broertjes en twee zusjes. Ze heeft geen favoriete boeken. Haar lievelingsgerecht is pasta en kleur indigoblauw. Haar favoriete liederen zijn ‘Something’ – Musiq Soul Child; ‘Home is you’ – Sabrina en ‘Don’t you remember’ – Adele. Je kunt haar ‘s nachts wakker maken om foto’s te schieten. Op kort termijn wil Weibolt beginnen met haar moddeling carrière. Op lange termijn wil ze een eigen huis en onderneming hebben. God is haar grootste voorbeeldfiguur, ‘because He’s flawless’. Ze wil de wereld zien voordat ze doodgaat. Haar boodschap aan Suriname is: ‘Don’t be easily satisfied, set the bar high in everything you do and try to always challenge yourself.’

error: Kopiëren mag niet!