Scholengemeenschap Sanatan Dharm houdt fundrasingsparty

De Scholengemeenschap Sanatan Dharm (SGS), de nieuwe middelbare school van Livorno, organiseert op zaterdag 29 juni een fundraisingsactiviteit op haar schoolterrein aan de Pt. Paltan Tewarieweg. Vanaf 18.00 uur zullen er diverse optredens zijn van live bands, waaronder Waldi Phagoe en Friends, Toelsi Malaha en Motimala Bholasing. Ook zal de jongste dholspeler, Akshay Phagoe, optreden. De leerlingen van SGS gaan een dansoptreden verzorgen op deze avond. Verder zullen de leerlingen de aanwezigen bezighouden met mehendie, schminken, glitter tatto en nail art. Er zal ook voeding en drank verkocht worden. De opbrengsten zullen gebruikt worden ten gunste van de school. SGS is sinds dit jaar actief als middelbare school voor vwo- en havo-leerlingen.
 

error: Kopiëren mag niet!