Miss Tropical Beauties Suriname 2013: Farahnaz Tjin-A-Koeng: ‘Voordat ik doodga wil ik sky diving of bungeejumping proberen’

Farahnaz Tjin-A-KoengOp zaterdag 29 juni 2013 wordt de Miss Tropical Beauties Suriname Verkiezing gehouden in de Ballroom van Torarica. De winnaar mag Suriname vertegenwoordigen op de internationale Miss Supranational 2013 in Wit-Rusland. Op weg naar de verkiezing zal Dagblad Suriname u kennis laten maken met de 11 contestanten. Vandaag Farahnaz Tjin-A-Koeng.
De 22-jarige Farahnaz Tjin-A-Koeng heeft als ouders Vincent Tjin-A-Koeng en Claudette Etnel. Ze heeft een broer en een zus. Farahnaz zit in een relatie en studeert psychologie. Deze contestant houdt van dansen, shoppen en naar de film gaan. Farahnaz heeft een gedurfde wens. ‘Voordat ik doodga wil ik sky diving of bungeejumping uitproberen.’ In de diepe avonduren kan je haar wakker maken als er een sterfgeval is, als er iets ergs gebeurd is met een familielid en voor junkfood.
Farahnaz heeft niet echt een favoriet boek. ‘Zolang het verhaal spannend is en goed in elkaar is gezet, kan ik het wel lezen.’ Haar favoriete kleur is roze, ze vindt het heel mooi. Haar lievelingsgerechten zijn pom, pastei en saoto. Op korte termijn wil ze haar diploma’s behalen, bachelor en master. Op lange termijn wil ze misschien een gezin stichten, psycholoog en danschoreograaf worden. ‘Mijn oma is mijn grootste voorbeeldfiguur. Ze is een sterke vrouw, heeft veel doorzettingsvermogen, probeert altijd het positieve te zien in het negatieve en ze is behulpzaam.’ Boodschap aan Suriname: ‘Leef vandaag en niet in twijfels van gisteren!’
 

error: Kopiëren mag niet!