Miss Tropical Beauties Suriname 2013: Janet van Klaveren: ‘Ik heb veel bewondering voor mijn moeder’

Janet van KlaverenOp 29 juni 2013 wordt de Miss Tropical Beauties Suriname Verkiezing gehouden in de Ballroom van Torarica. De winnaar mag Suriname vertegenwoordigen op de internationale Miss Supranational 2013 in Wit-Rusland. Op weg naar de verkiezing zal Dagblad Suriname u kennis laten maken met de 11 contestanten. Vandaag Janet van Klaveren.
Janet Farida van Klaveren is de tweede dochter van Wendy van Klaveren. Janet doet mee aan de Miss Tropical Beauties Suriname 2013. Janet’s zus Janice loopt zaterdagavond ook op de planken. De 22-jarige Janet studeert Milieuwetenschappen aan de Anton de Kom Universiteit van Suriname. Ze heeft evenals haar zus heel veel bewondering voor haar moeder. ‘Ik heb heel veel bewondering voor mijn moeder, omdat zij een echte doorzetter en een hardwerkende vrouw is.’ Janet heeft ook een relatie.
De hobby’s van Janet zijn naar series en films kijken en sporten. ‘Daarnaast hou ik ervan uit te eten, te zwemmen en me lekker te ontspannen in de natuur van Suriname.’ Janet houdt van alle Tyler Perry films, omdat zijn films levenslessen bijbrengen waaruit een ieder wat kan leren. ‘Ik ben een grote fan van reggae love songs, in het bijzonder van die van Jah Cure. Verder luister ik graag naar liederen van Beyoncé en Alicia Keys, twee wereldwijd bekende powervrouwen die de zelfstandigheid van vrouwen benadrukken.’ Ze houdt verder van alle Surinaamse soepen en pastei. Haar favoriete kleuren zijn wit, goud en zilver.
Je kunt Janet ‘s nachts wakker maken voor een spannende wedstrijd op de televisie, hetzij basketbal, voetbal, zwemmen of tennis. Ze wil later minimaal een MSc-titel behalen, een gezin stichten en een grote bijdrage leveren aan de duurzame ontwikkeling van haar land. Op korte termijn wil ze de Miss-titel zaterdag winnen en haar BSc-titel Milieutechnologie behalen. Verder wil ze in haar leven op een romantische en avontuurlijke reis gaan met haar geliefden.
Boodschap aan Suriname: ‘Vergaar zoveel mogelijk kennis en ga duurzaam en milieuvriendelijk om met de natuur en haar hulpbronnen, opdat deze geen bedreiging vormen voor de welvaart en het welzijn van de toekomstige generaties.’
 

error: Kopiëren mag niet!