Arbitragecommissie neemt besluit in zaak De Rest-PVV-SVB

De arbitragecommissie van de Surinaamse Voetbalbond (SVB) heeft gisteren een besluit genomen in de zaak De Rest-PVV-SVB. De voorzitter van deze commissie, mr. drs. Guillermo Samson, zegt aan Dagblad Suriname dat het besluit in feite al genomen is. Wat het besluit is, daarover kan hij geen uitspraak doen. ‘De afspraak is dat we dit overlaten aan onze opdrachtgever, de SVB. We hebben ons werk al gedaan en zullen dit schriftelijk kenbaar maken aan de SVB, geheel volgens afspraak. Het ligt dan aan de SVB om het besluit kenbaar te maken aan de beide partijen en het publiek’, zegt Samson.
SVB-voorzitter John Krishnadath gaf tot gistermiddag aan niet over de beslissing van de arbitragecommissie te bezitten. ‘Als we antwoord krijgen, zullen we dat eerst kenbaar maken aan de betrokken partijen, te weten De Rest en PVV. Daarna komt er een persbericht’, zegt Krishnadath. Het besluit van de arbitragecommissie zal hoogstwaarschijnlijk vandaag aan het publiek kenbaar gemaakt worden.
De arbitragecommissie bestond uit de voorzitter Samson, die namens de SVB zitting nam en de leden Robur Levens (PVV) en John Tjon A Meeuw (De Rest). In de reglementen van de commissie staat dat het besluit bindend zal zijn. Echter kan een partij als die niet eens is met het besluit, alsnog naar de rechter stappen.
 

error: Kopiëren mag niet!