Inbreker krijgt zevende vonnis op zijn naam

Jerrel Darnoud kreeg gisteren zijn zevende vonnis opgelegd. Kantonrechter Albert Ramnewash veroordeelde Darnoud tot 1 jaar en 6 maanden wegens diefstal middels braak. Op 11 maart drong de verdachte een cell-shop en dvd-shop te Commissaris Roblesweg middels braak binnen. De benadeelde mist 31 stuks mobiele toestellen. De verdachte bekende het feit. Hij verklaarde bij de politie alsook op de zitting dat hij samen met ene D. het feit heeft gepleegd. D. stond op uitkijk en hij nam de spullen weg. De verdachte verklaarde dat hij eerder begeleid is geworden om af te komen van drugsgebruik. Omdat hij de regels te zwaar vond, heeft hij zich aan de behandeling onttrokken. Hij beloofde de magistraat plechtig dat hij niet meer zal roken. Ook beloofde hij niet meer te zullen stelen. De verdachte is ruim 14 jaar verslaafd aan drugs. De magistraat achtte het feit zeer ernstig en veroordeelde Darnoud conform de eis.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!