Miss Tropical Beauties Suriname 2013: Kyran Rampersad: ‘Mijn favoriete gerechten zijn Pasta Alfredo en Lasagne’

2 Kyran RampersadOp zaterdag 29 juni 2013 wordt de Miss Tropical Beauties Suriname Verkiezing gehouden in de Ballroom van Torarica. De winnaar mag Suriname vertegenwoordigen op de internationale Miss Supranational 2013 in Wit-Rusland. Op weg naar de verkiezing zal Dagblad Suriname u kennis laten maken met de 11 contestanten. Vandaag Kyran Rampersad.
Kyran Rampersad is het enig kind van Sylvana Rampersad. De 19-jarige studeert Bosbouwkunde aan de Anton de Kom Universiteit van Suriname. Ze wil haar bacheloropleiding afmaken en later haar eigen dansstudio openen. Kyran zit in een relatie en heeft als hobby’s dansen, tekenen, vioolspelen, uitgaan en modelling. Je kan haar ’s avonds wakker maken om uit te gaan. Titanic en The Devils Wears Prada zijn haar favoriete films.  Haar favoriete gerechten zijn Pasta Alfredo en Lasagne, Italiaans eten dus. Ze luistert graag naar R&B, Soul en House.
‘Mijn moeder is simpelweg mijn grootste voorbeeldfiguur, omdat ik opkijk naar veel van haar beslissingen, zowel kleine als grote. Het komt zelden voor dat ik het niet eens ben met de manier waarop ze denkt of handelt. En wat opvoeding, moederliefde, geduld en aandacht betreft: beter had ik het niet kunnen wensen, dus wil ik later op dezelfde manier mijn kinderen opvoeden’, vertelt ze. Later zou ze ook een voorbeeldfiguur willen zijn voor de jeugd, vooral op sociaal gebied. Haar boodschap aan Suriname, onder andere: ‘Houd ons mooie land schoon. Het kan ons alleen maar voordelen opleveren, want het toerisme kan daardoor gaan opbloeien.  Ook doe ik een beroep op de verkeersdeelnemers om zich beschaafder te gedragen. Vergeet niet dat er sowieso ook een lid van jouw familie deelneemt aan het verkeer.’
 

error: Kopiëren mag niet!