Politie houdt gewelddadige voetbalsupporters alsnog aan

Twee weken nadat voetbalsupporters een medetoeschouwer hadden afgetakeld buiten het George Deulstadion te Hanna’s Lust zijn ze alsnog aangehouden en in verzekering gesteld. Dit gebeurde na goed speurwerk van de politie. Op 2 juni 2013 omstreeks 22.00 uur ontstond er een vechtpartij buiten het stadion. De politie van De Nieuwe Grond werd ingeschakeld. Uit het onderzoek blijkt dat de ruzie eerder op de dag in het stadion was begonnen. Een van de verdachten had een fles bier op de grond gezet. Een van de betrokken slachtoffers had vermoedelijk de fles niet opgemerkt en kwam tegen deze aan. De fles viel om en er ontstond mot hierover. Dit deed zich voor omstreeks 15.00 uur. Na de wedstrijd toen iedereen naar buiten ging, kwamen de twee partijen elkaar weer tegen. Het gevecht laaide toen weer op. De slachtoffers zijn met flessen bewerkt. De politie heeft de zaak nog in onderzoek.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!