Gebouwen te Hanna’s Lust worden neergezet op onderhoudsstrook

Hannaslust onderhousstrook IMG00061-20130601-0910Bewoners van Hanna’s Lust maken zich ernstig zorgen over hun toekomst. Het blijkt dat onder het toeziend oog van het ministerie van Openbare Werken er gebouwen worden neergezet op de onderhoudsstrook. Het betreft het woningbouwproject van Sozavo. De afdeling Woningtoezicht van Openbare Werken is hiervan op de hoogte. Zij zijn wel langs geweest om de werkelijke situatie van dichtbij te aanschouwen, maar toch worden er geen acties ondernomen om zaken te corrigeren.
De bewoners maken zich zorgen, omdat na voltooiing van de bouwwerkzaamheden er geen graafmachines meer langs kunnen gaan om de afwateringslozingen op te schonen. Onder normale omstandigheden heeft de onderhoudsstrook een breedte van ruim acht tot tien meters. Het gevolg zal zijn dat het gehele gebied binnen de kortste keren onder water zal komen te staan. Op de foto een beeld van de werkzaamheden, met daaraan grenzend de lozing.

error: Kopiëren mag niet!