Onderinspecteur raakt zijn wapen kwijt bij aanrijding

De onderinspecteur van politie, Rudo F., raakte donderdag in de vroege ochtend omstreeks 01.45 uur betrokken bij een aanrijding. Daarbij is hij zijn dienstwapen kwijtgeraakt. Dagblad Suriname belde met de desbetreffende politiefunctionaris. Hij deelde de krant mee dat hij aan de Nieuw Weergevondenweg betrokken raakte bij een aanrijding. Een autobestuurder, die later een penitentiaire ambtenaar bleek te zijn, beschreef een rechtse bocht op de hoek van de Nieuw Weergevondenweg en de Hiraweg. De penitentiaire ambtenaar hield daarbij echter geen rekening met het doorgaand verkeer. Als gevolg van de onoplettendheid ontstond een aanrijding. Rudo, die op de brommer was, botste tegen het voertuig en kwam vervolgens op de berm terecht. Na de aanrijding constateerde de politieman dat zijn wapen zoek was. De politie van Santo Dorp werd ingeschakeld. Het dienstwapen van Rudo is nog niet gevonden. Aan de krant deelt de politieman mee dat hij geen fractuur heeft opgelopen. Wel heeft hij zwellingen aan zijn been en enkele schaafwondjes.
Saskia Bandhan  

error: Kopiëren mag niet!