Finale Copa Dijkveld zondag

2 Copa DijkveldDe finalisten Blessi Boyz en Swit Na Bal zijn ready om de eerste Copa Dijkveld-titel in de wacht te slepen. Zondag om 14.00 uur kruisen ze de degens tegen elkaar op het Kedarveld. Teamleider Vishal ‘Blessi’ Jethu van Blessi Boyz is zelfverzekerd om de titel te pakken. De motivatie binnen zijn ploeg is goed en de jongens zijn voorbereid om tot het uiterste te gaan. Jethu zelf is ook in de running voor de minst-gepasseerde doelman prijs. Bij Swit Na Bal onder leiding van Otmar Hardley is men ook klaar om de grote trofee richting Latour te brengen. In het topscorersklassement staat Gregory MacDonald van Blessi Boyz aan kop met 7 doelpunten. Hij zal op de laatste speeldag concurrentie krijgen van Cavier Sandolie (6) van Adonai en de spelers Genschel Apoeka (5) en Valentino Kiele (5) van Swit Na Bal. Om de derde plaats strijden de ploegen van Livorno Boys en Adonai. Zondag start ook de inschrijvingsperiode van de 2de editie van de Highway Cup. Deze vangt in de tweede helft van juli aan.

Programma zondag 23 juni:
12.00 uur Livorno Boys – Adonai (3de plaats)
13.00 uur Kisto’s Catering – FC Interpul (vriendsch.)
14.00 uur Blessi Boyz – Swit Na Bal (finale)
15.30 uur Maxims – Friends in Action (veteraan)
16.30 uur ADO – Wojo Boys (veteraan)

error: Kopiëren mag niet!