Day of the Champions voor mini’s en aspiranten


Als equivalent van de van traditionele Night of the Champions aan het eind van het seizoen, zal de Surinaamse Basketbalassociatie (SBA) een Day of the Champions organiseren voor de mini-basketballers. Op zaterdag 29 juni zullen er in de morgenuren in de Ismay van Wilgen Sporthal speciale wedstrijden zijn voor de kampioenen van de mini’s, mini-aspiranten en aspirantenkampioenen. De kampioen bij de mini’s is SCVU en bij de mini-aspiranten is dat The Panthers. De kampioen bij de jongensaspiranten moet komen uit de finaleplay-offs serie tussen Yellow Birds en De Arend. De kampioenen zullen allemaal uitkomen tegen All Star-teams gevormd door spelers van de andere ploegen in deze klassen.

De Night of the Champions vindt plaats op zondag 30 juni, een dag voor Keti Koti. Hier zullen uitkomen de kampioenen van de Jongensjeugd-, Dames- en Herenhoofdklasse. De kampioen in de Jongensjeugdklasse moet voortkomen uit de finaleserie tussen De Arend en CLD. De de kampioen bij de dames is Yellow Birds en bij de heren SCVU.

 

error: Kopiëren mag niet!