Chinees beroofd van 600 gram ruw goud achter Stuwmeer

Vier gewapende criminelen hebben woensdagmiddag een Chinees beroofd te Claudi Passi achter het Stuwmeer. De politie van Brokopondo kreeg de informatie van een andere persoon, met wie de Chinees na de beroving contact had gemaakt. De gewestelijk politiecommandant van Brokopondo, Regene Doua, deelt de krant mee dat er inderdaad een telefonische melding omstreeks 15.00 uur binnenkwam. Een Chinees zou door vier mannen zijn beroofd van 600 gram ruw goud, een onbekende hoeveelheid belkaarten en  een mobiele telefoon. De politie kreeg van de beller een contactnummer, maar tot op dat moment kon de politie het slachtoffer niet bereiken. Doua zegt dat de politie er werk van maakt om een plaatselijk onderzoek in te stellen. De rovers waren gewapend met jachtgeweren. Zij hebben volgens zeggen van de beller de Chinees mishandeld.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!