Miss Tropical Beauties Suriname 2013: Shenied Pinas: ‘Een eigen show hebben later zoals Oprah Winfrey’

1 Shenied PinasOp zaterdag 29 juni 2013 wordt de Miss Tropical Beauties Suriname Verkiezing gehouden in de Ballroom van Torarica. Vorig jaar heette deze verkiezing nog de Miss Supranational Suriname. Aan de verkiezingen dit jaar doen 11 dames mee. Miss Tropical Beauties Suriname mag Suriname vertegenwoordigen op de internationale Miss Supranational 2013 in Wit-Rusland. Op weg naar de verkiezing zal Dagblad Suriname u kennis laten maken met de 11 contestanten. Vandaag Shenied Pinas.
De 19-jarige Shenied Pinas wordt over enkele dagen 20 jaar. De dochter van Remie Pinas en Maike Waterberg heeft vijf broers, een broertje en twee zusters. Ze wil later een eigen show tot stand brengen, zoals Oprah Winfrey dat gedaan heeft. Oprah Winfrey is dan natuurlijk ook haar grootste voorbeeldfiguur. ‘Omdat ze zelfstandig en zelfverzekerd is. En ze biedt graag een helpende hand aan sociaal zwakkeren’, vertelt Shenied. De zelfverzekerde Shenied, die al een relatie heeft, zit in de vijfde klas van het vwo en heeft een Q2-pakket. ‘Na het vwo wil ik rechten studeren. Op dit moment ben ik parttimer bij Hotel Torarica.’
Haar hobby’s zijn acteren en zingen. Daarnaast is ze niet echt gerelateerd aan een bepaalde bezigheid of hobby. ‘Ik probeer van alles zo een beetje.’ Haar favoriete boek is ‘Het tedere kind’ van Lulu Wang, haar favoriete film ‘Life is not a fairy tale’, lied ‘Bad decisions van Trey Songz, kleur is rood en ze heeft geen lievelingsgerecht. Je kunt haar ‘s avonds voor alles wakker maken. ‘Ik heb een luisterend oor voor alles … Het hangt ervan af hoe de situatie in elkaar zit.’
Op korte termijn wil Shenied door mee te doen aan een missverkiezing Surinaamse  jongedames ervan overtuigen dat ze met zelfvertrouwen veel kunnen bereiken.  ‘Ten tweede het behalen van mijn vwo-diploma. Op lange termijn wil ik carrière opbouwen met alles eromheen.’ De boodschap aan Suriname luidt: ‘Wat jou ook is overkomen, koester het vlekkeloos hart waarmee je huilend geboren bent. Geloof in jezelf, want dat is de eerste stap naar succes.’
 

error: Kopiëren mag niet!