Lijk gevonden nabij Henarbrug

Gistermiddag zijn vissers nabij de Henarbrug in de Nickerieriviergestuit opeen lijk van een manspersoon. Het gaathier om een man die bekend was als ‘Rasta’. Het vermoeden bestaat dat het de concubaan is van de 46-jarige Walita May. Ze hadden een jaar lang een relatie.Rasta mishandelde de 46-jarige vrouw echter vaker. Afgelopen vrijdag werd ze aangetroffen in een goot en zondag overleed ze in het Academisch Ziekenhuis ten gevolge van de opgelopen verwondingen.
Door de dochter van May werd gesuggereerd dat de man door de politie is aangehouden en in verzekering is gesteld. Dit bleek echter niet het geval te zijn. Na zijn laffe daad was hij spoorloos. Gisteren zagen omwonenden nabij de Henarbrugeen lijk drijven op het water. Het vermoeden bestaat dat hij probeerde te ontvluchten. Dagblad Suriname maakte ook contact met de gewestelijk politiecommandant, Stanley Benschop. Hij bevestigt dat er een lijk is gevonden in de Nickerierivier, dat in verre staat van ontbinding verkeert. Door hem wordt aangegeven dat het waarschijnlijk gaat om ‘Rasta’, die onlangs zijn concubine om het leven heeft gebracht.
AshaGajadien-Bhagwat
 

error: Kopiëren mag niet!