Manager beroofd voor zijn hotel

Twee gemaskerde en gewapende criminelen hebben maandagochtend omstreeks 01.30 uur de manager van hotel Kobi beroofd voor de personeelspoort. Hij werd door de daders overrompeld. De manager was zijn personeel gaan afgezeten en bij terugkomst werd hij overvallen. Uit de verklaring blijkt dat de daders met SRD 4300, drie mobiele telefoons en contactsleutels ervandoor zijn gegaan. De criminelen gebruikten geen geweld. Zij sommeerden het slachtoffer om rustig te blijven en al het geld en waardevolle bezittingen aan hen te overhandigen. Dagblad Suriname belde met de manager, Martin Pansa. Hij kon vanwege de emoties de krant niet te woord staan en verwees voor meer informatie naar zijn echtgenote Josevine. Zij bevestigt het geval.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!