Jay Lorenzo Tjong A Tham: “Fotografie is mijn hobby en passie”

Jay Lorenzo Tjong A ThaJay Lorenzo Tjong A Tham is 39 jaartjes jong en is werkzaam bij Surishopping. Hij heeft muziek en fotografie als hobby en passie. “Als kleine jongen waren het deze 2 dingen die mij altijd hebben gefascineerd”, aldus Jay. Hij vertelt hoe hij is begonnen met fotografie: “ Na in 2011 de basiscursus fotografie gevolgd te hebben, ben ik me gaan bezighouden met modellen- en productfotografie en sinds 2012 ook met strobedfotografie ( off camera flitsen ). Bij de Basiscursus Fotografie  van de SUFOV ( Surinaamse Fotografen Vereniging ) ben ik 1 van de praktijkbegeleiders en ik heb vorig jaar ook meegedaan met de foto expo van bovengenoemde organisatie. Op uitnodiging van enkele fotografen uit Frans Guyana, heb ik samen met collega fotograaf Richenel Coulor gedurende het weekend van 31 mei t/m 2 juni ervaring en kennis mogen uitwisselen. Als fotograaf werd ik door Caribbean Pearls benaderd voor portfolio shoots en sindsdien  ben ik als 1 van de 2 fotografen die C.P. Casting Agency rijk is,   verbonden. Elke fotoshoot staat op zichzelf en ervaar ik steeds als iets nieuws en uitdagend, omdat elk model, hetzij man of vrouw anders is. Elke shoot met de modellen van C.P. is prettig en ontspannen. Fotografie is erg dynamisch en elke dag, bij elke shoot, leer ik iets nieuws erbij want: “ elke klant een gevoel van tevredenheid geven betekent heel veel voor mij”. De boodschap is: je hoeft niet van mij te houden, houd van mijn product.”

error: Kopiëren mag niet!