Aantal inbraken en diefstallen te Santodorp

De politie van Santodorp kreeg op donderdag 13 juni een melding binnen, waarbij de benadeelde aangaf dat hij twee accu’s miste. Deze melding ontving de politie omstreeks 08.30 uur. De benadeelde P.M. gaf aan dat de accu’s bij nacht waren gestolen uit zijn Isuzu Pick-up. In deze zaak is er een aanhouding verricht. Naast deze melding ontving de politie wederom een melding van diefstal van een portemonnee. Deze benadeelde merkte omstreeks 12.55 uur dat de portemonnee met bescheiden nergens te vinden was.
Op vrijdag 14 juni rond 18.10 uur ontving de politie weer een melding van een inbraak bij een winkel aan de Nieuw Weergevondenweg. De winkelier geeft aan dat er levensmiddelen, alcoholische dranken, sigaretten, een ventilator, een waterkokker en SRD 2000 is buitgemaakt. Later op de avond omstreeks 21.30 uur was er een melding van diefstal bij een woning aan de Fredrishoopweg. De benadeelde verklaarde bij de politie dat de dieven gouden sieraden, SRD 100 en US$ 30 hebben meegenomen. Op zaterdag 15 juni is er ingebroken in een woning aan de Katwijkstraat. Daarbij zijn onder andere een laptop, een Nokia toestel en een onbekend geldbedrag buitgemaakt. Op maandag 17 juni is aan de Soeroedjbaliweg een flatscreen televisie een DSB-pinpas, een BlackBerry en SRD 40 weggemaakt. Omstreeks 08.05 uur kreeg de politie weer een melding van diefstal. Uit een woning van Leiding 18 heeft vermoedelijk een familielid sieraden van de benadeelde weggepakt. Eerder waren er ook spullen weggenomen.
De ressortcommandant van Santo Dorp, Kenneth Emanuels, bevestigt al deze gevallen tegen over Dagblad Suriname.
Saskia Bandhan
 

error: Kopiëren mag niet!