19-jarige vrouw terecht, ex-vriend aangehouden

De 19-jarige vrouw, die zaterdagavond tegen haar wil was weggevoerd, is terecht. Op die avond moet zij door haar ex-vriend in diens auto zijn geplaatst, terwijl zij hevig tegenstribbelde. Nadat getuigen de politie daarvan in kennis hadden gesteld, begon de politie meteen met een zoekactie. De recherche van Geyersvlijt is onder andere erachter gekomen dat de 24-jarige ex-vriend, bekend als Melly, ene R.H., is. Zijn woonadres werd aangedaan, maar R.H. bleek niet thuis te zijn. Zijn telefoonnummer is achterhaald en er is telefonisch contact met hem opgenomen. De politie kon  R.H. toen zover krijgen dat hij aangaf waar hij en de vrouw waren.  R.H. heeft zich overgegeven aan de politie. De vrouw is ongedeerd gebleven. Het koppel doet nu voorkomen alsof er geen sprake is geweest van vrijheidsberoving. In het belang van het onderzoek is R.H. in verzekering gesteld.
 

error: Kopiëren mag niet!