Voortzetting kort geding De Rest versus SVB op dinsdag

Dinsdag zal het kort geding tussen SV De Rest en de Surinaamse Voetbalbond (SVB) voortgezet worden. Dan zal rechter Ingrid Lachitjaran mogelijk een uitspraak doen in deze zaak. Vorig week dinsdag vroeg ze tijd om de zaak te bestuderen. Daarom besloot ze om het 8ste Lidbondentoernooi helemaal on hold te zetten. De Rest stapte naar de rechter, nadat de SVB in hoger beroep besloot dat de returnwedstrijd De Rest – PVV in de kruisfinale van region Noord van het Lidbondentoernooi overgespeeld moest worden. In eerste aanleg werd alleen de ongerechtigde De Rest-speler Jocenco Amoilafoe geschorst. De Rest bleef ongedeerd en kon normaal deelnemen aan de finaleronde. PVV ging in hoger beroep en kreeg het gedaan dat de return overgespeeld zou worden. De Rest-voorzitter Delano Landvreugd was het niet eens en stapte naar de groene tafel.
 

error: Kopiëren mag niet!