Ooggetuige aanrijding: ‘Die man lag gewoon te bloeden langs de weg’

‘Die man lag gewoon te bloeden langs de weg’, verklaarde een ooggetuige van een aanrijding tegenover Dagblad Suriname. De aanrijding, waarbij het slachtoffer door de bromfietser in hulpeloze toestand werd achtergelaten, vond dinsdagavond plaats te Klein Henar. Volgens de ooggetuige kwam hij omstreeks half elf van de winkel toen hij plotseling het slachtoffer langs de weg zag liggen. Hij schakelde de politie meteen in en het slachtoffer werd vervoerd naar het Streekziekenhuis Nickerie. Hij vindt het een zeer kwalijke zaak dat de bromfietser is doorgereden en zich nimmer heeft ontfermd over het slachtoffer. De bromfietser heeft zich inmiddels aangemeld bij de politie. Hij is echter niet aangehouden.
Dagblad Suriname sprak met de moeder van het slachtoffer. Het betreft de 52-jarige Dwarka Gadjradj. ‘Mijn zoon heeft schaafwonden over zijn hele lichaam. Hij heeft heel veel pijn.’ Volgens de moeder klaagt hij ook van enorme pijnen aan zijn hoofd. ‘Hij kan niet eens zelf eten, ik moet hem voeden als een baby.’
De moeder beweert dat de bromfietser die een vrij jonge man is, in beschonken toestand verkeerde op het moment van de aanrijding. ‘Ik ken hem heel goed, hij woont vlak hier in de buurt. Deze jonge kerels drinken hun sopie en racen dan over de weg.’
Asha Gajadien-Bhagwat
 

error: Kopiëren mag niet!