Man beroofd van Euro 22.000 voor Supermarkt Mundial

Een man die gisteren Euro 22.000 zou gaan storten op de bank, is voor Supermarkt Mundial beroofd door een gewapende man. Volgens verklaring van de benadeelde stopte hij onderweg naar de bank om een flesje water te kopen in de supermarkt. Toen hij terugkeerde naar zijn auto, voelde hij een loop tegen zijn slaap. Hij werd bedreigd door een gewapende man. De rover sommeerde het slachtoffer om de tas, welke in de auto was achtergelaten, aan hem te overhandigen. Kort daarna kwam een andere man, gezeten op een brommer zonder kentekenplaat zijn comparant ophalen. De daders zijn richting Pandit Paltan Tewarieweg gereden. De benadeelde verklaarde dat van de buit Euro 12.000  aan zijn vriend toebehoorde en de rest, Euro 10.000, van hem was. De politie van Livorno heeft deze zaak in onderzoek.
Enkele dagen geleden zijn ook de juwelierszaak en supermarkt van Mundial beroofd. Hierbij namen de criminelen een groot geldsbedrag, een hoeveelheid belkaarten en persoonlijke spullen mee. De rovers zijn vooralsnog voortvluchtig.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!