Gushan bbq-restaurant beroofd op klaarlichte dag

Vier gewapende criminelen, gekleed in camouflagepakken, hebben de eigenaar van bbq-restaurant Gushan aan de Franchepanestraat gisterenochtend rond 08.00 uur beroofd. De daders betraden de zaak toen men bezig was zich voor te bereiden voor de avond. ‘Deze hebben we nodig’, merkte een van hen op. De eigenaar van Gushan dacht dat het om Faya Blo-militairen ging. Gelijk hierna kreeg hij een vuistslag in zijn gelaat. Als gevolg van de slag viel deze flauw. De rovers liepen regelrecht naar de plaats alwaar de dagopbrengst wordt bewaard. De eigenaar is door de politie van Uitvlugt gehoord. Hij vermoedt dat deze zaak een inside job moet zijn geweest. Dit, omdat slechts hij en zijn arbeiders weten waar het geld wordt bewaard. De klanten die aanwezig waren in de zaak zijn ook beroofd van  hun mobiele telefoons. De daders werden opgewacht door een gereedstaande auto. Volgens de verklaring van de benadeelde hebben de rovers hem Euro 600 en SRD 1900 armer gemaakt. Deze zaak is overgedragen aan recherche van Geyersvlijt.
Saskia Bandhan  

error: Kopiëren mag niet!