Murwin Leeflang: ‘Regering zit vol scenario’s’

1 Murwin Leeflang‘Ik ben voorzichtig in mijn oordeel over deze jongste kabinetsreshuffling, maar een ding kan ik u zeggen, deze regering zit vol met scenario’s’, zegt vakbondsleider Murwin Leeflang. De vakbondstopper reageert op het ontslag van de ministers Ramon Abrahams (OW) en Ginmardo Kromosoeto (RGB). ‘Ik hoop in elk geval dat men tot het besef komt dat wij geen grotere chaos willen in dit land.’
‘Rond beide ministeries was er in de samenleving veel ruis ontstaan, dus moest er worden ingegrepen’, merkt Leeflang op. ‘Maar we weten dat deze regering met veel strategieën werkt.’ Het is volgens de vakbondstopper nu tijd voor de regering om af te ronden en zich voor te bereiden op de verkiezingen. Tijdens de vorige verkiezing was Abrahams de campagneleider van de Megacombinatie.
Leeflang wil geen verdere uitspraken doen over deze reshuffling. ‘Laten wij eerst van het staatshoofd vernemen wat de gronden zijn geweest voor het ontslag van de twee bewindslieden.’
 

error: Kopiëren mag niet!