Moeder in verzekering gesteld in mishandelingszaak 4 maanden baby

De 20-jarige moeder, die ervan verdacht wordt haar 4 maanden oude baby te hebben mishandeld, is door Jeugdzaken in verzekering gesteld. Uit het onderzoek blijkt dat het kind een armfractuur heeft opgelopen als gevolg van de mishandeling. In een eerder bericht had de ressortcommandant van Santo Dorp, Kenneth Emanuels, bevestigd dat er een onderzoek gaande is in deze zaak. Zij hebben de zaak overgedragen aan Jeugdzaken. Het kind heeft een armfractuur en de arts heeft ook bloedingen in de hersenen geconstateerd. De arts concludeert dat het kind mishandeld is geworden. De moeder verklaart echter dat het kind in de wieg moet zijn gekeerd, met als gevolg de fractuur. Deze verklaring van de moeder is niet geloofwaardig en roept vraagtekens op. Met het verdere onderzoek is Jeugdzaken belast.
Saskia Bandhan
 

error: Kopiëren mag niet!