Vader verdacht van ontucht met twee minderjarigen

Een vader is in verband met een zedendelict aangehouden door de afdeling Jeugdzaken van de politie. Een familielid speelde deze informatie door aan Dagblad Suriname. De informant verklaarde dat deze zaak al een hele tijd in proces was. De vader werd afgelopen vrijdag aangehouden. De verdachte leefde gescheiden met zijn vrouw. Zij hebben samen drie kinderen. De beller verklaart dat twee van deze kinderen seksueel zijn betast. Dagblad Suriname belde met de Voorlichtingsdienst van het Korps Politie Suriname. Inspecteur Dropatie Ramkhelawan kon dit geval noch bevestigen noch ontkennen. Zij deelde de krant mee dat Opa Doeli op de zaterdag heel moeilijk te bereiken is. Volgens het familielid is de man wel aangehouden door de jeugdpolitie.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!