Turnwedstrijden The Young Generation


1 TurnenIn een goed bezette NGVB sporthal hebben ouders en liefhebbers van de turnsport mogen genieten van wedstrijden georganiseerd door de turnclub The Young Generation (TYG). Het ging om wedstrijden tussen de turnvereniging DOS en TYG. In totaal hebben 52 turners in 3 leeftijdscategorieën deelgenomen aan deze wedstrijden. In de U-9 en U-13 klasse hebben beide clubs na interne wedstrijden met 5 jongens en 5 meisjes in elke van de voornoemde klasse deelgenomen en in de klasse t/m 17 jaar met 3 jongens en 3 meisjes.

De jury bestond uit ex turners van beide clubs en ook nog oud turners Marciano Zalman en John Zaalman. Zowel de trainers als het publiek waren zeer tevreden met het werk dat deze juryleden hebben verricht. Aan de  winnaars in elke klasse zijn medailles uitgereikt. Aan deze wedstrijden is er ook een wisseltrofee verbonden. De club die deze trofee als eerst 3x wint, wordt de eigenaar. Hoewel TYG overall deze wedstrijd heeft verloren is de club onder leiding van Jeffrey Sweet  niet ontevreden over de prestaties van de turners. Hij heeft hun fouten gezien en weet waaraan ze moeten gaan werken. We kijken nu al uit naar de wedstrijden van volgend jaar. De volledige uitslagen: U-9 meisjes: No 1 Vlamming Naomie van TYG; No 2 Toppin Laquisha van DOS; No 3 Brown Erin van TYG; U-9 jongens: No 1 Koornaar Dylan van TYG; No 2 Mijnaars Efrain van DOS; No 3 Poeketie Joel van TYG; U-13 meisjes: No 1 Fräser Gigi van DOS; No 2 Tilburg Souiza van DOS; No 3 Joekoe  Rimke Van DOS; U-13 jongens: No 1 Fräser Ethan van DOS; No 2 Axel van Eljon van TYG; No 3 Loods Daemio van DOS; Meisjes t/m 17 jaar: No 1 Tjoe A On Mere van DOS; No 2 Belfor I-Raisa van DOS; No 3 Fernandes van TYG; Jongens t/m 17 jaar: No 1 Guiamo Jair van DOS; No 2 Pierre Ravanelli van TYG; No 3 Sweet Tariq van TYG.

 

error: Kopiëren mag niet!