Tazza groep “Naya Roshnie” 10 jaar

TazzagroepNaya Roshnie is op 29 mei 2003 opgericht door de leden van de tazza groep zelf in het bijzonder door de familie Hoesenie. De groep telt 6 leden onder wie Faizel Hoesenie (voorzitter) ,Arief Hoesenie (groepsleider). Arief  vierde op de dag van de oprichting van deze groep ook zijn 10de jaardag en levert sedert toen tot heden zijn bijdrage aan de groep. De overige leden zijn Ritesh Nanhoe (overslagspeler), Karan Ghisiawan (snaarspeler), Vicky Jiawan (djaalspeler) en Jermo Starke (trompetist). Naya Roshnie is heel bijzonder dan de andere groepen, omdat zij zorgen voor begeleidingsmuziek en bespelen speciale ritmes. Hun kostuum met pagrie maakt hun ook uniek. In 2007 heeft de tazzagroep meegedaan aan de eerste tazza battle en behaalde toen de eerste plaats en tegelijkertijd ook de beste kostuumprijs. De plannen van Naya Roshnie waren, zijn en blijven de gemeenschap tegemoet te gaan met goede begeleidings muziek tijdens hun optredens. Volgens Faizel Hoesenie is het uiteindelijk de gemeenschap die hun 10 jaren lang de gelegenheid geeft om voor hun te spelen. Onze bijzondere dank gaat uit naar de heer Shailindra Girjasingh en gezin die onze hoofdsponsor tot heden is, aldus Hoesenie.

error: Kopiëren mag niet!