Luxe spettert van clips Ravi Oedit

luxeHelicopters, Lamborgini’s, veel vrouwelijk schoon tot zelfs een Yacht, een echte Yacht, en exotische dieren. Je zou direct denken aan een videoclip van Puff Daddy? Fout! Dit alles vind je in de drie videoclips die Ravi Oedit in Spice Quest presenteerde aan het publiek. Het geluid en de beeldkwaliteit waren om van het beeld af te likken.
Oedit presenteerde eigenlijk vier clips, maar achteraf bleek dat “Be Mine” al eerder gelauched was. Het publiek mocht hem zien, want die clip heeft intussen 1,2 miljoen views op Youtube. Tijdens de avond van 6 juni ging het om drie nieuwe en korte videofilms. “Falling in Love”, “My Baby” en “Merrie” zijn goed door het publiek ontvangen. Het eerste nummer is volledig in Suriname geschoten, terwijl My Baby en Merrie voor het grootste deel in Amerika zijn gemaakt.
De clips
Twee dingen vallen direct op. Of wacht drie zaken. Luxe en vrouwen en exotische dieren. Zelfs in de video Merrie, waar hij een vrouw bezingt en haar vraagt om zijn enige te zijn, zijn er andere schoonheden om Ravi heen. Hij flirt niet overdadig met ze, maar “verwarmt” zijn ogen wel. Verder is het geluid prima en het beeld piekfijn. Alleen moet Ravi misschien wat meer soul en acteerwerk in zijn clips zetten. Falling in Love is een lekker rock liedje, My Baby daarentegen een meezinger en Merrie een reggaenummer om van te genieten in je hangmat.
Sigaar
In vrijwel elke video zie je Ravi paffen. Na de presentatie maakte hij bekend dat naast muziek, sigaren roken ook een hobby is. Hij wil op een goede dag zijn eigen merk op de markt brengen, R.O. Cigars.

error: Kopiëren mag niet!