Wild West-situatie met tractoren in Nickerie

Het is een wild west-situatie in Nickerie met tractoren die op straat rijden. In de avonduren rijden ze met kooiwielen over straat, anderen zijn niet gekeurd en verzekerd of hebben de bestuurders geen rijbewijs. Gewestelijk politiecommandant van Nickerie, hoofdinspecteur Stanley Benschop, geeft aan ook klachten te hebben gehad over deze situatie. Volgens hem komt dit vooral in de wijken buiten Nickerie voor. ‘We gaan keihard optreden tegen deze mensen. Er zijn een aantal tractoren al binnengebracht, die onverzekerd op de wegen reden’, geeft Benschop aan. Hij zal de komende tijden zich concentreren op de Bhoendieweg, de Bastiweg en de Gemaalweg, waar er heel veel klachten zijn genoteerd. ‘We gaan de zaak controleren en ze tackelen waar nodig.’ Benschop waarschuwt de tractorhouders dat bij een ongeval zij voor alle kosten moeten opdraaien als hun tractor niet verzekerd is.
Asha Gajadien-Bhagwat

error: Kopiëren mag niet!