Politie Saramacca houdt verdachte aan

De politie van Saramacca heeft hedenmorgen een verdachte na een inbraak in een woning kunnen aanhouden. Gebleken is dat twee mannen hedenmorgen omstreeks 01.30 uur een woning zijn binnengedrongen. Zij verschaften zich toegang tot de woonkamer na enkele shutters te hebben verwijderd. Een hunner trapte op een voorwerp dat in het huis was geplaatst, gevolgd door een knal en raakte gewond. Door het geluid vluchtte de ander de woning uit. Naderhand bleek het om een setigon te gaan. Daar de bewoner meerdere keren slachtoffer is geworden van inbraken, plaatste hij de setigon als val in zijn woonkamer. Het tweetal werd hierdoor verrast, waarbij de ene verdachte in zijn been is geraakt. Hij is ter verpleging vervoerd naar de Spoed Eisende Hulp en ligt onder politie bewaking in de ziekeninrichting.

error: Kopiëren mag niet!