Jofewa houdt geslaagde Immigratie damactiviteit op Houttuin

6 JofewaDe Jongeren Federatie Wanica (Jofewa) heeft afgelopen zondag een geslaagde Immigratie damactiviteit georganiseerd op het voetbalveld van SV Houttuin. Met jeugddamwedstrijden, simultaanseances van GMI Eduard Autar en landskampioen Arief Salarbaks, schenkingen van pakketten, zang en dans, werd er een gezellige dag gebouwd met jong en oud. Een van de hoogtepunten was de simultaanseance van Autar tegen 15 dammers. Hij won er 13, speelde 1 remise en 1 partij werd ongeldig verklaard. Salarbaks nam het tegelijk op tegen 10 dammers en won er allemaal. Enkele hoge gasten op deze dag waren onder andere minister Raymond Sapoen van HI, de parlementariers Chandrikapersad Santokhi en Martha Warso-Djojoseparto. Naast het sportief gedeelte waren er ook activiteiten in verband met 140 jaar Hindustaanse Immigratie.
 

error: Kopiëren mag niet!