Geweldenaar geeft beroving en mishandeling toe

De 27-jarige Rovish R. verklaarde ten overstaan van kantonrechter Albert Ramnewash dat hij door twee verdachten beroofd en mishandeld is. Hij bevond zich samen met zijn vriendin in een restaurant aan de Kwattaweg. Hij zat te wachten op het eten dat hij had besteld, toen de twee mannen binnenstapten. Kenneth N. schold het latere slachtoffer zonder enige aanleiding uit. Toen het slachtoffer hem rekenschap vroeg, werd hij met vuistgebalde handen geslagen. Als of dit niet genoeg was, rukte hij de halsketting van Rovish weg. De vriendin die ertussen kwam, kreeg schoppen te incasseren op haar buik. De tweede verdachte Vishal W. mishandelde het slachtoffer ook.
Na hun snode daad reden de twee geweldenaars in een gereedstaande auto, een witgelakte Toyota Corolla, weg. De slachtoffers konden het kentekennummer optekenen. Zodoende kon de bestuurder, Sunil S., worden aangehouden. De geweldenaar, Kenneth, stoorde de zitting door tijdens het verhoor van het slachtoffer op- en aanmerkingen te maken. Hij werd uit de zaal gezet. Na afloop van het verhoor van het slachtoffer mocht Kenneth de zitting bijwonen. Kenneth geeft de beroving en de mishandeling volmondig toe. Op 2 juli wordt het tweede slachtoffer ene Rohan J. gehoord. Ook hij is slachtoffer geworden van een beroving door de verdachten.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!