Vermissing 40-jarige man sinds 7 mei 2013

Vermissing 40 jarigeDe veertigjarige Pele Soesanna, voor het laatst gewoond hebbende te Paranam, wordt sinds dinsdag 7 mei vermist. Hij is in de middaguren, zonder enig bericht achter te laten, van huis vertrokken en is daarna niet meer teruggekeerd. Zijn mobieltje is nog steeds thuis. Niemand uit de buurt heeft hem zien vertrekken.
Maandagavond 6 mei, heeft hij thuis nog gesproken met zijn vader. De familie maakt zich erg ongerust en vreest voor het ergste. De familie deed gelijk aangifte bij de politie van Paranam. De dienstdoende inspecteur heeft de aangifte bevestigd. Echter heeft het voorlopig onderzoek tot nu toe niet tot de gewenste resultaten geleid. De familie ziet graag dat er vanuit de politie een bericht van vermissing wordt geplaatst in de verschillende kranten, maar dat is ook nog niet gebeurd. Ondertussen zijn wij al een maand verder.
De vader van Pele hoopt dat met dit bericht er toch wel enige opheldering komt en dat zijn zoon spoedig weer huiswaarts mag keren.

error: Kopiëren mag niet!