NPS timmert hard aan de toekomst

NPS timmert hard aan de toekomstDe Nationale Partij Suriname (NPS), onder leiding van Gregory Rusland, is reeds enige tijd bezig een strategisch plan op te stellen voor de periode 2013-2018. Afgelopen zaterdag was er een werkgroepsessie in het partijcentrum aan de Johan Adolf Pengelstraat. Tijdens deze sessies werden diverse issues uitgewerkt door partijleden, waar de voorzitter echter niet verder op wilde ingaan. ‘Maar het heeft te maken met de positionering van de partij, waar wij staan op dit moment en welke acties wij moeten ondernemen om te zorgen dat wij de ontwikkeling van onze organisatie binnen het politiek bestel kunnen bewerkstelligen’, benadrukt hij.
Zoals Rusland al eerder in de media heeft aangegeven, heeft het plan niets te maken met de onderzoeksresultaten van Sesos. ‘We nemen het onderzoek niet serieus, omdat we bepaalde achtergrond informatie missen van het bureau, wie ze zijn en wat de bedoeling is van het onderzoek’, zegt Rusland. Zaken kunnen gemanipuleerd worden.
Elke gezonde organisatie moet regelmatig evalueren en bijstellen. Binnenkort is Rusland een jaar voorzitter van de partij. In dat kader moet het plan ook gezien worden, zegt hij. ‘Wat wij moeten doen om de beoogde resultaten te behalen.’

error: Kopiëren mag niet!