Bevelhebber Gilaard op werkbezoek in China

Bevelhebber Gilaard op werkbezoek in ChinaDe bevelhebber van het Nationaal Leger, Hedwig Gilaard, is momenteel op werkbezoek in Beijing, China. Hij is te gast bij generaal Fang Fenghui, lid van de Centrale Militaire Commissie (CMC) van China en hoofd van de Chinese People’s Liberation Army (PLA). Fenghui haalde de sterke vriendschapsbanden tussen Suriname en China aan, die al 37 jaar oud zijn. China is bereid samen te werken met Suriname op militair gebied, waaronder contact op hoog niveau, heen en weer bezoek van troepen, trainen van personeel, maar ook culturele uitwisselingen op militair gebied. Gilaard haalde aan dat beide landen hard werken om hun nationale economie te verbeteren en dat er al samenwerkingen zijn op een aantal gebieden. Hij zei ook dat Suriname het one-China-beleid zal voortzetten.

error: Kopiëren mag niet!