Bureau Santo Dorp ontving drie gevallen

De politie van Santo Dorp kreeg maandag drie meldingen binnen. De eerste betreft een diefstal bij nacht. Omstreeks 06.45 uur was een achter-autoruit kapotgeslagen aan de Hiraweg. Uit het voorlopig onderzoek bleek dat twee achterlenzen waren ontkoppeld en weggenomen. De benadeelde mist nog steeds zijn twee autolenzen. Omstreeks 07.30 uur werden aan de Soerdjbaliweg een flatscreen televisie en twee tassen met een onbekend geldsbedrag en bescheiden weggenomen. Rond 22.30 uur kreeg de politie wederom een melding binnen van een vergiftiging. Bij plaatselijk onderzoek bleek dat een hond op Leiding 20 was vergiftigd. Het vermoeden bestaat dat de dieven de hond, die vermoedelijk hun belemmerde, uit de weg hebben geruimd. De politie van Santo Dorp is alert.
Saskia Bandhan  
 
 

error: Kopiëren mag niet!