Styx Kuldipsingh Group en FC Internacional naar Cayenne

6 StyxOp uitnodiging van de Ligue de Guyane de Football (LFG) zullen de Futsal landskampioen Styx Kuldipsingh Group en bekerkampioen FC Internacional deelnemen aan een vierhoekstoernooi. De wedstrijden zullen op 14 juni tot en met 16 juni worden gespeeld in het Centre Sportif Departemental te Cayenne. De Surinaamse Zaalvoetbal Bond (SZVB) is verheugd met deze invitatie en zal zijn kampioenen ondersteunen bij deze participatie aan dit toernooi. Voor Styx en FC Internacional is dit evenement een goede voorbereiding met het oog op het Internationaal Futsaltoernooi van de SZVB van juli dit jaar, waarin naast de nationale selectie van Curaçao ook de Nederlandse eredivisie Futsal kampioen Club Futsal Eindhoven zullen participeren.
De delegatie zal staan onder leiding van R. Bilkerdijk, commissaris van de SZVB. In Cayenne zullen er gesprekken gevoerd worden over verdere samenwerking met de futsalafdeling van LFG. Er zal ook een scheidsrechter meereizen, die enkele wedstrijden van het toernooi zal leiden. Styx Kuldipsingh Group en FC Internacional zullen uitkomen tegen de FSC Baduel, de bekerkampioen van Frans-Guyana en de landskampioen, die nog bekend moet worden. De totale delegatie zal verblijven in het Best Western Hotel Amazonia te Cayenne.

error: Kopiëren mag niet!