Jozefzoon intervenieert in geschil luchtverkeersleiders en TCT

De Bond van de Luchtverkeersleiders heeft afgelopen zondag en gisteren een gesprek gehad met Eddy Jozefzoon, die zich heeft opgeworpen als intermediair tussen de bond en het ministerie van Transport, Communicatie en Toerisme (TCT). Woensdag vindt er een vervolggesprek plaats, zegt bondsvoorzitter John Seedorf. Jozefzoon heeft de bond toegezegd om ervoor te zorgen dat er gauw gewerkt wordt aan een oplossing.
Seedorf garandeert dat de luchtverkeersleiders tot en met woensdag niet in actie zullen gaan. De jarenlange onderbezetting en het ontberen van noodzakelijke opleidingen hebben heel veel irritatie gewekt bij de luchtverkeersleiders van Zanderij, Zorg en Hoop en Nickerie. De luchtverkeersleiders hebben tijdens de gehouden algemene ledenvergadering van woensdag aangegeven het werk neer te zullen leggen. Het is Seedorf gelukt om de gemoederen te sussen en hij kon nog een spontane actie voorkomen. Seedorf meent dat de minister van TCT de bond spoedig moet ontvangen, wil men escalaties voorkomen.

error: Kopiëren mag niet!