John Seedorf: ‘Stelletje pajong-waaiers, die actiegroep’

‘Een stelletje pajong-waaiers, dat zijn ze’, typeert John Seedorf de actiegroep die ‘nu probeert te schoppen tegen de schenen van de Brandweerbond’. Seedorf, die voorzitter is van de Brandweerbond, stoort zich niet ‘aan de nietsnutters’. ‘Zij hebben hun zin niet gekregen bij andere vakcentrales en proberen nu herrie te schoppen bij de Brandweerbond. Één van de leden van de actiegroep zou Roman Diko zijn. Die was zelf ondervoorzitter van de DUS (Democratie Unie Suriname) die tegen de samenwerking van AC en NDP was.’ Seedorf zegt zich met belangrijkere zaken bezig te houden dan met deze actiegroep. De actievoerders beweren dat het bestuur Seedorf draagvlak mist. De bondsvoorzitter wimpelt dit af. Van de 188 korpsleden hebben 159 tijdens een algemene ledenvergadering (alv) hun ondersteuning gegeven aan het bestuur Seedorf.

error: Kopiëren mag niet!